Αν αγαπάς τα λουλούδια, τότε η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για σένα! Αν το σκεφτείς μάλιστα, έχεις τρεις ευκαιρίες να τον κάνεις απίθανο: Το Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.


Να θυμάσαι λοιπόν ότι:

1. Την άνοιξη «οφείλεις» να χρησιμοποιήσεις φωτεινά και γλυκά χρώματα, ενώ όλο το «στήσιμο» του γάμου σου θα πρέπει να περιλαμβάνει, αν μη τι άλλο, μπόλικα λουλούδια!
2. Οποιοδήποτε στυλ γάμου και αν επιλέξεις, το μοίρασμα πλούσιων μπουκέτων στους παρευρισκόμενους, τόσο στη τελετή, όσο και στη δεξίωση, θα δώσει ένα μαγικό αποτέλεσμα, που θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους!
3. Δεν πρέπει να φοβηθείς το «ντύσιμο» του σκηνικού με λευκό, αλλά και με γλυκές αποχρώσεις του ροζ, του ροδακινί ή του φούξια.
4. Μπορείς να πεις «ναι» στις παστέλ αποχρώσεις! Η αύρα που αποπνέουν αυτά τα χρώματα θα δώσει στο γάμο σου τον πιο παραμυθένιο τόνο!
5. Θα ήταν καλύτερο να προτιμήσεις ένα πιο χαλαρό χτένισμα για αυτή την εποχή, συνδυάζοντάς το με κάποιο λουλούδι στα μαλλιά (ή με ένα λουλουδένιο στεφάνι!)
6. Δεν έχει σημασία τι στυλ νυφικού θα διαλέξεις στο τέλος, αρκεί να σε κολακεύει, να σου αρέσει και να σε αντιπροσωπεύει!

Better to have loved and lost, than to have never loved

~ ST.AUGUSTINE ~