Ξεκινάτε βρίσκοντας το στιλ σας, επιλέγετε το θέμα σας, τα χρώματάσας και διαλέγετε τον κατάλληλο συνεργάτη. Εφόσον έχετε αποφασίσει πλέον το ύφος του γάμου σας, ο οποίος μπορεί να είναι ρομαντικός,μοντέρνος ή κλασικός, λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και μη διαλέξετε απλά ότι σας φανεί εντυπωσιακό και ωραίο.


Το πιο σημαντικό όταν διαλέγετε τα λουλούδια του γάμου σας, είναι να ακολουθήστε το προσωπικό σας στυλ ή τις συμβουλές ενός ειδικού και να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς, αλλά και στο συνολικό ύφος του γάμου σας. Θυμηθείτε, επιπλέον, ότι παρόλο που τα φυσικά λουλούδια καλλιεργούνται κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης σε ειδικά φυτώρια, σύμφωνα με την πραγματική τους φύση, ανθίζουν συγκεκριμένες εποχές του χρόνου. Κατά συνέπεια, ανάλογα με την εποχή που θα τελεστεί ο γάμος σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε ανθοστολισμό με λουλούδια που ταιριάζουν στην εποχή και που θα αντέξουν στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.
Όταν κάνετε επαφές με το ανθοπωλείο ή κάποιον ειδικό διοργανωτή γάμου καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποιο υλικό που θα βοηθήσει στην εύρεση του ύφους του δικού σας γάμου. Να έχετε φωτογραφίες τουνυφικού, της εκκλησίας που θα γίνει το μυστήριο και τέλος τουχώρου που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση.
Επιλογή ανάλογα με την εποχή
Πρώτα πρέπει να διαλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με την εποχή που θα γίνει ο γάμος σας, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο. Οι αποχρώσεις του ροζ, του φούξια, του λιλά και του λαχανί ταιριάζουν σε γάμο για τηνΆνοιξη, τα γήινα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο και το κοραλί είναι για έναν φθινοπωρινό γάμο, χρώματα όπως το λευκό, το ασημένιο και το χρυσό είναι για έναν χειμωνιάτικο γάμο και τέλος για ένανκαλοκαιρινό γάμο προτιμήστε το μπλε, το λιλά, το λευκό και τοτυρκουάζ.
Συνεργαστείτε με ένα ανθοπωλείο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Οιεπαγγελματίες ξέρουν να σας προτείνουν τα σωστά λουλούδια, προκειμένου εσείς να επιλέξετε αυτά που ονειρευτήκατε για το γάμο σας.

Better to have loved and lost, than to have never loved

~ ST.AUGUSTINE ~