Έχετε εμπιστοσύνη στον κομμωτή ή την κομμώτριά σας που πιθανόν να γνωρίζετε χρόνια. Εκεί πηγαίνετε για να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, να χτενιστείτε για μια επίσημη βραδιά ή απλά για να καθαρίσετε τηνψαλλίδα σας. Αλλά είστε σίγουρες ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε στα χέρια του το νυφικό σας χτένισμα; Βρείτε το με μόλις 10 ερωτήσεις!


1. Είναι ο κομμωτής σας ειδικός σε νυφικά χτενίσματα; Θα το ανακαλύψετε ζητώντας να δείτε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες δουλειές του σε χτενίσματα που έχει κάνει σε άλλες νύφες. Εκτός από την αισθητική και την ποιότητα παρατηρήστε πόσο πρόσφατα είναι τα χτενίσματα αυτά. Αν ο τελευταίος γάμος που δείτε είναι από την εποχή που ντύθηκε νυφούλα η μητέρα σας τότε ξανασκεφτείτε το!
2. Μπορεί ο κομμωτή σας να σας χτενίσει στο σπίτι σας την ημέρα του γάμου σας; Η μετακίνηση από και προς το κομμωτήριο μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα και συνεπώς μια επιπλέον πηγή άγχους.
3. Μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια ή απλά τον εμπιστεύεστε για μεγάλες και απαιτητικές αλλαγές που τυχόν θέλετε για τη μέρα του γάμου σας όπως αλλαγή του χρώματος ή αλλαγή του μήκους των μαλλιών σας;
4. Σας συμβουλεύει σωστά σχετικά με την υγεία των μαλλιών σας; Έχετε δει βελτίωση της υγείας των μαλλιών σας ακολουθώντας τις συμβουλές και τις θεραπείες που σας έχει προτείνει στο παρελθόν; Όσο καλός κι αν είναι ένας κομμωτής, το απαραίτητο εργαλείο για την τέχνη του είναι υγιή μαλλιά!
5. Γνωρίζει αρκετά καλά τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας για να σας δώσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε; Αν για παράδειγμα έχετε μαλλιά που φριζάρουν εύκολα ή πολύ λεπτή τρίχα τότε θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε conditioner μια εβδομάδα πριν από το γάμο σας.
6. Συμφωνεί στο να υπογράψετε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για τις υπηρεσίες του ώστε να είστε και οι δύο κατοχυρωμένοι σε αυτά που θα συμφωνήσετε;
7. Θα έχει μαζί του κάποιο βοηθό που θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον ή θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή που σας έχει προσφέρει;
8. Μπορεί να σας δώσει μια ρεαλιστική προσέγγιση στον χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το χτένισμά σας; Θυμηθείτε ότι είναι βασικό για να κανονίσετε το ραντεβού για το μακιγιάζ!
9. Θα μπορέσει να επιμεληθεί και τα χτενίσματα άλλων ανθρώπων την ημέρα του γάμου σας, όπως τη μητέρα της νύφης ή τα παρανυφάκια;
10. Στην ημερομηνία του γάμου σας μήπως έχει κλείσει και άλλη νύφη;

 

Better to have loved and lost, than to have never loved

~ ST.AUGUSTINE ~