Λατρεύουμε τους καλοκαιρινούς γάμους. Αγαπάμε τη χαλαρή διάθεση, το μαυρισμένο δέρμα, τους γάμους στα νησιά, τις παραλίες και γενικά τους γάμους...έξω, κάτω από τ’ αστέρια!

Οι γάμοι που γίνονται το καλοκαίρι θυμίζουν διακοπές, έχουν κάτι ζεστό, νοσταλγικό, υπέροχο!

Χρωματικά και στιλιστικά οι γάμοι που πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι, καθώς σου επιτρέπουν να «παίξεις» με διάφορα υλικά στη διακόσμηση, στο χώρο της τελετής και της δεξίωσης, γεγονός που γνωρίζουν καλά και οι μελλόνυμφοι και οι εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πραγματικά ονειρικών χώρων και ατμόσφαιρας.

Πάρτε μια γεύση και μερικές ιδέες από πραγματάκια που μπορείτε να απολαύσετε αν παντρεύεστε καλοκαίρι!

Αυτά που μπορεί να κοσμήσουν το χώρο της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης το καλοκαίρι μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Οι αστερίες, τα ξύλα της θάλασσας και γενικά ό,τι θυμίζει τον υδάτινο κόσμο αποτελούν all time classic αξίες και παραμένουν στη μόδα.

Ωστόσο, μην υποτιμάτε τα φρούτα της εποχής, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα μπορούσαν να δώσουν μια δροσερή νότα παντού. Γιατί, ναι, το ογκώδες και γλυκό καρπουζάκι θα άλλαζε την ατμόσφαιρα εντελώς!

kalok1

Οι ζεστές θερμοκρασίες θέλουν κάτι δροσιστικό! Ιδιαίτερα αν ο γάμος γίνεται απογευματινές ώρες που δεν έχει πέσει ακόμα ο ήλιος, τότε οι καλεσμένοι σας θα χρειαστούν κάτι να πιουν (πχ μια γρανίτα), ίσως βεντάλιες, καπέλα ή γυαλιά. Το ίντερνετ κατακλύζεται από τέτοιες φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες και αν το κάνετε, να είστε σίγουροι ότι όλοι θα θυμούνται και θα εκτιμήσουν το δωράκι από τον καλοκαιρινό σας γάμο!

kalok2

 

kalok3

kalok4

kalok6

kalok7

Καλοκαίρι σημαίνει φύση, ύπαιθρος.. εκμεταλλευτείτε το!

Better to have loved and lost, than to have never loved

~ ST.AUGUSTINE ~