27 Φεβρουαρίου 2019 | BLOG

Αν αγαπάς τα λουλούδια, τότε η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για σένα! Αν το σκεφτείς μάλιστα, έχεις τρεις ευκαιρίες να τον κάνεις απίθανο: Το Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

14 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Λατρεύουμε τους καλοκαιρινούς γάμους. Αγαπάμε τη χαλαρή διάθεση, το μαυρισμένο δέρμα, τους γάμους στα νησιά, τις παραλίες και γενικά τους γάμους...έξω, κάτω από τ’ αστέρια!

14 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Ονειρεύεστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας σε ένα πολυτελές spa αλλά έχετε βαρεθεί τις κλασικές αρωματοθεραπείες, υδροθεραπείες και τα μασάζ με θερμές πέτρες; Σας έχουμε εναλλακτικές προτάσεις για θεραπείες που λίγοι «τολμάνε».

13 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Η παρουσία των παιδιών στον γάμο σας δίνουν μια διαφορετική νότα, δείγμα αθωότητας αλλά και αγνότητας. 

11 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Ο σωστός και έγκαιρος σχεδιασμός του ταξιδιού σας, περίπου 4 μήνες πριν τη γαμήλια τελετή, μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των εξόδων που ενδεχομένως θα κάνατε, εάν αφήνατε τον προγραμματισμό για το ταξίδι του μέλιτος την τελευταία στιγμή.

10 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Έχετε εμπιστοσύνη στον κομμωτή ή την κομμώτριά σας που πιθανόν να γνωρίζετε χρόνια. Εκεί πηγαίνετε για να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, να χτενιστείτε για μια επίσημη βραδιά ή απλά για να καθαρίσετε τηνψαλλίδα σας. Αλλά είστε σίγουρες ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε στα χέρια του το νυφικό σας χτένισμα; Βρείτε το με μόλις 10 ερωτήσεις!

09 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Ξεκινάτε βρίσκοντας το στιλ σας, επιλέγετε το θέμα σας, τα χρώματάσας και διαλέγετε τον κατάλληλο συνεργάτη. Εφόσον έχετε αποφασίσει πλέον το ύφος του γάμου σας, ο οποίος μπορεί να είναι ρομαντικός,μοντέρνος ή κλασικός, λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και μη διαλέξετε απλά ότι σας φανεί εντυπωσιακό και ωραίο.

08 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας είναι πολύ σημαντικό ώστε να δώσει την εικόνα της νύφης που ονειρεύεστε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να μοιάζετε στην πραγματική εικόνα του εαυτού σας και όχι σαν καρικατούρα είτε από υπερβάλλον ζήλο είτε απλά από λάθος.

07 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε! Ο καλός της καρδιάς σας θα σας γνωρίσει με την οικογένειά του και κατ επέκταση αν όλα πάνε καλά το μελλοντικό σας σόι! Ένα μικρό άγχος το νιώθετε, γιατί δεν ξέρετε τι στάση θα πρέπει να κρατήσετε απέναντί τους, τι στάση εκείνοι θα κρατήσουν απέναντί σας και ποια γενικότερα θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά σας.

06 Δεκεμβρίου 2016 | BLOG

Η τελειομανία είναι μια «αρρώστια» που λίγο πολύ την παθαίνουν όλες οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου. Τα θέλουν όλα σωστά και άψογα! Το ίδιο και το δέρμα τους!

Better to have loved and lost, than to have never loved

~ ST.AUGUSTINE ~